Her yıl büyük bir katılımla düzenlenen Cumhuriyet Fotoğrafı, Türk Bayrağı’nın “Ay ve Yıldız” figürünü sembolize ediyor. Türkiye’nin ilk profesyonel kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, “Yeni Menekşe” isimli akrobasi uçağıyla Türk Bayrağı’nın yıldızını gökyüzünde canlandırırken, fotoğraf çekimi için bir araya gelen vatandaşlar ise yerde büyük bir hilal oluşturacak.

Etkinlik, katılmak isteyen tüm vatandaşlara açık olacak. Katılımcılar, bu anlamlı günde hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşacak hem de tarihi bir karede yer alma fırsatı bulacak.

Ayrıca, Türkiye’nin ilk uçan havacılık müzesi olan M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi ile apron manzaralı tek restoranı Lokanta Senan, etkinlik günü boyunca ziyaretçilerine hizmet vermeye devam edecek.

Fotoğraf çekiminin ardından Semin Öztürk Şener, “Yeni Menekşe” uçağıyla unutulmaz bir akrobasi gösterisi sunarak izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Eskişehir'de Atatürk Bulvarı'na yeni akaryakıt istasyonu
Eskişehir'de Atatürk Bulvarı'na yeni akaryakıt istasyonu
İçeriği Görüntüle

Shm Cumhuriyet 5

Kaynak: Bülten